onsdag 12 september 2007

Game Over

Okej, nu är det alltså fastställt;

Britney har alltså spelat TV-spel med våra sinnen tillräckligt länge nu.
Hon har kört med Virgin Tour, Sexy Tour, Alcoholic s.o.b., MAMMA?!?!, shaved head.
Men nu har hon förlorat sitt sista liv, och det behövs nu en klassisk "insert a coin", och det ordentligt om hon ska kunna räddas ur denna situationen.

Efter att ha sett ett urklipp från MTV Video Music Awards på internet har jag nu förstått att celeb years är 3ggr högre än normal-people years. Britney framför den nya singeln "Gimme More" och har nu åldrats och påminner numera om en 70-åring med reumatism. Att hon på MTV VMA lip-syncar är väl ok, men att hon gör det synligt, och att hon knappt lyfter ett finger för att visa sin härliga energi(som en gång faktiskt varit där), det trycker ner föreställningen likt en bäver upp i rektum!



har ni förresten sett de här Dove-reklamerna? Tänk på dem när ni ser klippet, för istället för att Britney i sina mysiga glittriga underkläder ska verka sexig, så liknas det en misslyckad porrfilm för fettischister.

Jag känner för tillfället inget sug till att ge denna kvinna något mer än en flaska vatten och en burk medicin så att hon snart kan ta sig ur sin koma och sätta sig bakom ett skrivbord, för att bli en tråkig assistent med barn som alla hatar och som inte blir bjuden på personalfesten.

GL HF Britney, Sug min emotionella!

Länk till resten av klippet:
http://www.spikedhumor.com/articles/125022/Britney_Spears_Gimme_More_MTV_VMA_s_2007.html
Man ser kort Kanye West i bild, och även han suckar.

"Sometimes i run,
Sometimes i hide.
Sometimes I'm scared of you"

Inga kommentarer: