fredag 22 augusti 2008

Fucked up

Kvinnor kan fan vara ett stort jävla problem. Okej, det är de rätt ofta. För varandra, för oss män, för sig själva. Vissa gräver djupt i sig själva när de känner att de misslyckats med något. Vissa låter det gå ut över sin partner och bara manglar honom med bråk och konstigt agerande. Sen finns det den lilla skara som tar itu med problemet och löser det i lugn och ro.

Men fan. Vi e inte så annorlunda på den sidan. Vi e precis likadana. Skillnaden är nog lite kontrast-artad. De som gräver djupt i sig själva hittar sjuka substitut, som tv- och dataspel. Vägrar lämna rummet på veckor. Istället för att bara låta det gå ut över sin partner, tar vissa män det i egna händer och misshandlar folk på stan, för det är mycket vettigare. Och så har vi den lilla skara som tar itu med problemet och löser det i lugn och ro.

Ingen egentlig poäng med inlägget. Brainstormade rätt mycket alltmed skrivandet. Kom med på att vi tror att vi inte kan förstå varandra, men det gör vi. Precis som killar och tjejer är olika är tjejer och tjejer minst lika olika, eller killar och killar.
Som min pappa sa när någon frågade honom hur folket var i Ungern. Han frågade tillbaka. Hur är vi i Sverige? Olika.

Och Gustav, du borde vara bakis idag. HAHA!

Robyn - Jack u Off

Inga kommentarer: