Rapporterat DIREKT, från Glenn Hysen's Trofé - CUP #1

Första matchen:
2-0 till Monk.
därmed 3 poäng till Monk och 0 till retard. Retard kunde dock inte hjälpa det eftersom Inter är spelets sämsta lag. RETARD borde ha vunnit.

Andra matchen:
2-1 till Janitor mot Såprevisorn. Första halvlek kom Såprevisorn inte riktigt in i matchen vilket gjorde att Janitor tog en stark 2-0 ledning. Janitor slappnade av i andra halvlek och det var spännande in i slutet, dock hämtades underläget aldrig upp!

Tredje matchen:
Första halvlek sammanfattas bortdömda mål, ruffiga tacklingar och stolpskott. Andra halvlek ännu värre. Båda lagen vill ta ledningen men ingen av de båda spelarna låter den andra sticka kniven i hjärtat. Domaren blåser av - oavgjort!

Fjärde matchen:
Matchen inleds segt men det verkar som att Janitor också gillar att trycka män. Eftersom han trycker Platinum Monk rätt upp mot ribban. Medan Platinum Monk har sin sämsta match genom tiderna spelar Janitor med måttlig insats och kan efter 59 minuter göra ett stadigt mål. Matchen fortsätter ointressant och slutar 1-0 till Janitor.

Femte Matchen:
Då var det dags för stolpskotten dvs Monk och Stadium såprevisor. Matchen var väl hyfsat jämn men Monk hade sin vanliga tur och lyckades få in ett mål. Såprevisorn hade en farlig chans då Monk måste ha raggat på någon man för något försvar existerade inte.
I slutet av matchen dog datorn och alla anteckningar förstördes men skam den som ger sig. Jag skrev helt enkelt nya.
1-0 till Monk the gaylord

Sjätte Matchen:
Sista Matchen innan slutspel börjar i ren Kaos. Retard gör ett otippat mål på hörna i 30:e minutena. Platinum Monk springer genast fram och kysser honom i pannan. Ack, så fel det kan gå. Men allt rättas snabbt till då Janitor bara minuten senare solar från planen mitt och dribblar igenom hela försvaret. 1-1. Janitor fortsätter i samma anda och bokstavligt talat smeker Retard. Innan första halvlek är slut står det redan 2-1. Andra halvlek inleds i princip med ett mål av Retard och ställningen står stabilt på 3-1. Retard går in i sitt "X"-frenzy och matchen börjar allt mer likna slaget vid Lützen 1532. Matchen slutar 3-1 till Janitor.

Dags för slutspel.
Semifinal 1: Platinum Monk vs. Såprevisorn
Dags för stolpskotten att mötas ännu en gång. Båda spelare uppträder nervöst, ingen av dem vill göra något misstag. Såprevisorn försöker maska på tiden, kanske vill han ha straffar? Enbart gud vet vad som försigår i de båda spelarnas tankar. Det är allmänt stökigt på plan, Pavel Nedved får lite pikar för sin frisyr samt gult kort. Inte ens domaren tycks gilla det blonda kaluffset.
Monk i början av andra halvlek.
-"Det regnar"
Möts av skratt och blickar, är killen utvecklingsstörd?
Såprevisorn wajnar på sina gubbar och hävdar att dem inte springer tillräckligt. Genom snyggt passningsspel kommer såprevisorn fri mot målvakten och skjuter stenhårt i högra krysset. Monk ger dock inte upp så enkelt utan sliter hårt på mittfältet men hur länge klarar han hålla bort såprevisorns strukturerade anfall? Ett 2-0 är inte långt borta. Monk både är och får ett stolpskott i 80:nde minuten och jagar febrilt efter en kvittering. Revisorn kallsvettas. Monk hävdar att matchen är körd. Vi håller med. En jämn och intressant match med ett rättvist slutresultat. Revisorn är i final.

Semifinal 2: Retard vs. Janitor
Janitor börjar matchen med att byta ut en av sina spelare innan avspark och det är delade meningar. Kontenta; Retard är arg! I 5.e minuten visar det sig att Janitor inte har bytt ut sin anfallare, för han gör tydligen mål. Glåporden faller från läktarna och domaren bestämmer sig för att plocka upp bollen. När matchen sätter igång på nytt ser vi ett nytt spel från Retard, vilket snabbt förändras då "X"-frenzy kommer igång redan vid 15.e minuten. Retard verkar satsa på sistaplats. Matchen slutar chockerande nog 1-0 till Janitor.

Bronsmatch! Retard vs. Platinum Monk
VAD HÄNDE?! Avspark och direktanfall, Retard gör det. För första gången i fotbollshistorian gör Retard mål utan hörna eller straff. 1-0, Retards fördel. Efter paus fortsätter spelet i samma stil. Retard har ett visst övertag, medan Platinum Monk blir mer och mer stressad över situationen. Flirt Apple Vodka (tm) ställs på bordet i 60.e minuten och matchen blir genast mer intensiv. Soffsittare Janitor ropar "FLIRT, FLIRT, FLIRT" och Monk är i 89.e minuten extremt nära att kvittera. Men ACK! Retard vinner och Platinum Monk blir sist i kvällens CUP, och belönas därmed 2 boxar från varje annan deltagare och en 2cl FLIRT APPLE VODKA SHOT.

FINAL
Då var det dags för final i Glenns egen CUP. Vem kommer vinna cupen som av många räknas som större än såväl VM som Nobelpriset. På något märkligt sätt är den mellan revisorn och Janitor. Retard är den som spelat jämnast och bäst genom turneringen men gud ville tydligen något annat. Janitor börjar med ett farligt anfall men missar.Janitor är lite förgrymmad på sina spelare, dem springer tydligen inte som han vill. STRAFF! I 30ende minuten sätter revisorn sin straff. Janitor är upprörd och lämnar ifrån sig läten som definitivt inte är mänskliga. Monk som sitter och kommenterar matchen på ett väldigt manligt sätt. Kanske har kvällen fått honom att inse att manlig kärlek inte är någonting för honom? Man kan aldrig sluta hoppas. I matchen är Janitor mer taggad än någonsin. Han vill inte förlora finalen när han vunnit varje match på sin väg dit. 1-0 står fast i halvtid. VAD FAN HÄNDER I MATCHEN? spelarna börjar kommentera Christian Bales skådespelarkunskaper istället för att spela fotboll. Monk ryter till och engagemanget riktas återigen mot planen. ännu en underbar kommentar från Monk.
-"Jaha, så det vita är bollen."
Nu gör revisorn ett självmål i samband med en hörna. vilken idiot. Janitor är mer taggad än någonsin. Han vill verkligen vinna det här. Monk och Retard hoppas det blir straffar. Retard föreslår för någon på timmys msn att ligga. Så intressant är matchen för tillfället. Janitor gör bort sig själv. Oväntat? denna är första halvleket i övertiden. Så bör man inte uttrycka sig kommenterar jag vänligt men bestämt till monk. Han förstår inte. Martina på timmys msn är för tillfället mer intressant än den jävla fitt matchen. Egentligen borde retard och monk varit i final. Totti får rött kort. Revisorns spelare alltså. Om ingen förstår så är timmy revisorn. Fast är det egentligen någon som kommer läsa det här? Kanske Martina. DET BLIR STRAFFAR!!!!!
Revisorn räddar och janitor räddar bollen efter. Janitor skjuter över. Jävla idiot. Revisorns boll sitter. Janitor skjuter utanför igen. Hans nerver höll inte!!!