onsdag 28 januari 2009

Kan slagthuset räddas?

Jävlar vad här händer saker!

Igår kunde man läsa i tidningen att Slagthuset kommer att stängas ner.
För 16 år sedan tog Claes och Anita Schmidt över nattklubben och gjorde om det till ett ungdomars paradis i Malmö. Utelivet har aldrig varit sig likt.

Men Slagthuset har ju faktiskt kantats av slagsmål. Nästan varje kväll har polisen fått rycka ut och nu har det fått nog. Precis som Claes och Anita Schmidt.
Några som däremot inte verkar störa sig av allt slagsmål är alla besökare. Facebook-gruppen Rädda Slagthuset (http://www.facebook.com/group.php?gid=47381393871) har skrapat ihop över 800 medlemmar på EN DAG!
Säg mig, om inte annat, borde inte detta var anledning nog till att försöka igen? Slagthuset har i över 16 år tillfredsställt Malmös Mainstreambehov och Malmö Stad behöver verkligen ett "Slagthus" (that came out wrong).

Så, råkar ni komma över bloggen här, gå med i gruppen. Hjälp Malmö att fortsätta tillfredsställa utelivet. Vare sig du älskar stället eller hatar det. Hur du än känner, så BEHÖVER DU DET!

http://skanskan.se/article/20090128/NYHETER/664056036/1057
Här kan ni läsa en mindre artikel där Gruppen har uppmärksammats hos Skånska Dagbladet.


Frågan vi borde ställa oss är nog inte bara om Slagthuset kan räddas. Utan snarare;
Klarar vi oss utan Slagthuset?

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi köper slagthuset (för pengar jag får genom bankrånet som utförs i natt). Vi bär in ton av jord för att sedan odlar träd, svampar och berg (jag vet hur man odlar berg). Sedan startar vi ett SKOGSREJV! Vad tror du? Tror helt klart vi konkurrerar ut både KB och Inkonst. Helt klart, helt klart.